previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Remodeling of an apartment located on Avenida Guerra Junqueiro was the motto and starting point for this architectural project whose program was to reconfigure the kitchen space, maintaining the location in order to take advantage of the original sewer drainage system, renovating materials and equipment for sanitary facilities, and the expansion of social spaces in the home.

The functional design of the space clearly defines the separation between the private and social areas. The spaces of social vocation were expanded in a continuous and fluid, visual and spatial way, through the reduction of the previous sectorization, which accentuated and contributed to a greater enjoyment.

The circulation areas were also reduced, integrated in the use of the living room and kitchen space, with the necessary allocation of storage spaces and infrastructures inserted in cupboards, thus also contributing to greater optimization.

EXPANSION
FUNCTIONALITY
TRANSFORMATION